4 Mayıs 2014 Pazar

Tır park etme yeteneği

Park etme yeteneği oyununda park becerinizi ortaya koymak için hazır olun. Oyuna başlamak için oyunun yüklenmesini bekleyin ve Play tuşuna basın. 5 seviyeden oluşan bu park etme oyununda bakalım gücünüzü gösterebilecek misiniz? Sakın diğer park oyunlarına aldanmayın. Bu sizin hepsinden çok yoracak. Neden mi? Çünkü park etmeye çalıştığınız tırı şehir merkezinde kontrol etmeye çalışacaksınız. Kendinizi yeni ehliyet alıp trafiğe çıkmış gibi hissedeceksiniz. Çevrede gördüğünüz insanlara, ağaçlara, kaldırımlara ve araçlara kesinlikle çarpmamalısın. Çarpman durumunda başarısız sayılabilirsin.

tır park etme yeteneği


İlk olarak oyuna başladığında tırı park alanına götürmek için yola koyulacaksın. Tabi bu sırada yanından geçen insanlara ve araçlara dikkat et. Eğer kaza yaparsan veya insan ezersen can seviyen azalır, tamamen tükenirsede başarısız sayılırsın. Can seviyenin ne kadar kaldığını takip etmek istiyorsan oyunun üst kısmında yazan Life kısmına bakabilirsin. Aynı şekilde can takibi yaparken bir yandan da süreyi kontrol altında tutmayı sakın unutma. Can seviyeden ve süren biterse görevde başarısız sayılırsın. Gerçekten kendine güveniyorsan bize park etme yeteneğini göstermeye çalış.

Tırı park alanına sağlıklı bir şekilde ulaştırdıysan burada da dikkat etmen gereken çok öneli bir nokta var. Aracın önünün gelmesi gereken yeri ok ile sana tarif ediyor. Ona göre tırı park etmeye çalışacaksın. Tırın ön tarafının gelmesi gereken yere arka taraf gelirse park etme işlemi başarısız sayılır. Aracı doğru yöne çevirerek park etmeye çalışırsın. Tabi bu sırada etrafa çarpıp can seviyeninn azalması muhtemeldir. Hadi çok dikkatli ol ve park işlemini başarılı şekilde bitir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder